Категории

Безплатна доставка

КАК ДОСТАВЯМЕ РАСТЕНИЯТА


ВАЖНО! Във връзка със засиленият интерес към поръчките за растения, същите се изпълняват в рамките на 1-2 работни дни. Правим всичко възможно този срок да бъде намален. Благодарим Ви за разбирането и търпението.

Доставката на нашите продукти се извършва с куриерска фирма Econt! Цената на доставката не е фиксирана и е според тарифите на куриерска фирма Econt, като зависи от обемът и килограмите на продукта.Нашата система няма как да генерира всяка поръчка според килограми и обем и затова точната сума за доставка ще получите само след създаване на товарителницата,като тази цена за доставка е определена от куриерска фирма Еконт!Важно-Цената на доставката не се определя от нашата фирма, а от куриерска фирма Еконт!



ПРЕДЛАГАМЕ:

- Изграждане поливни системи

- Изграждане и поддръжка на зелени площи


  • Все още няма установени най-продавани.
  • Експресна и бърза доставка

    Експресна и бърза доставка на поръчаните продукти с куриерска фирма Еконт.Цените на доставките не са фиксирани и се определят според тарифите на еконт!

  • Голямо разнообразие

    Голямо разнообразие на растения за дома и градината. Свържете се с нас за да ви консултираме и помогнем за вашият избор

  • Адрес- градински център

    С.ГЛАВИНИЦА
    УЛ. "ТРЕТА" №29

Добре дошли

В online магазин "Цветя и градина"
Тук ще намерите разнообразие от над 3000 вида декоративни  цветя,храсти и дървета, подбрани съобразно климатичните условия на страната ни, отгледани от висококачествен посадъчен материал, отговарящи на високите европейски стандарти.
При нас всеки клиент получава компетентни съвети за засаждане и отглеждане на закупените растения.Качеството на нашата растителност се цени от нашите клиенти, защото ние не изневеряваме на принципа си:"Високо качество на достъпна цена."